info@pdlmotor.se

Ring alltid innan visning

}
Ring alltid innan visning

Välkommen in

Gör som många andra
köp och sälj din bil hos oss

Våra Tjänster

Nyare & Begagnade bilar

Oavsett om du letar efter en liten stadsbil, en rymlig familjebil eller en sportig lyxbil, så har vi något som passar dig.

Inbyten

Vi erbjuder även möjligheten att ta din befintliga bil i inbyte när du köper en ny bil från oss. På så sätt kan du enkelt och smidigt göra affären hos oss.

Finansiering

Vi samarbetar med Santander finans och Wasa kredit, vilket ger oss möjlighet att erbjuda förmånlig finansiering för att underlätta för dig som kund.

PDL Motor AB

PDL Motor AB grundades 2016 med målet att erbjuda våra kunder kvalitativa och prisvärda bilar. Vi är specialiserade på att sälja och förmedla nyare begagnade bilar i olika prisklasser. Oavsett om du letar efter en liten stadsbil, en rymlig familjebil eller en sportig lyxbil, så har vi något som passar dig.

Vi strävar alltid efter att erbjuda det bästa urvalet av bilar och vår erfarna personal står redo att hjälpa dig att hitta din drömbil.

Kvalitet och trygghet

För att säkerställa att du som kund är nöjd och att du får en pålitlig bil, samarbetar vi med Autokoncept för att erbjuda upp till 2 års garanti på våra bilar. Vi strävar efter att erbjuda högsta kvalitet och pålitlighet i varje bil vi säljer.

Senast Inkommet